CÉGBEMUTATÓ

Cégünk, a CONSULTech Informatikai és Minőségügyi Tanácsadó Iroda 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a segítséget nyújtson a hazai vállalkozások számára abban, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal versenyképesek maradjanak az Európai Uniós csatlakozás után a megváltozott piaci, gazdasági körülmények között is.

Vállalkozásunk alapító tagjai informatikai és minőségügyi szakmérnökök, akik a felsőfokú tanulmányaik befejezése után komoly gyakorlati tapasztalatokra tettek szert.

Cégünk tevékenységi köre két fő részre bontható:

  • ISO 9001-es minőségirányítási és ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszerek kiépítése, bevezetése és felügyelete;

  • Informatikai szolgáltatások úgymint egyedi szoftverek fejlesztése, adatbázis kezelés, weblap készítés.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra, arra, hogy olyan rendszereket ill. szoftvereket dolgozzunk ki, melyek egyediek és egyedülállóak a maguk nemében.

Munkavégzésünk középpontjában a megrendelőink igényeinek maradéktalan kielégítése áll, és tesszük mindezt európai színvonalon és megfizethető, versenyképes áron.

Cégünk székhelye Debrecenben található. Irodánk maga is MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet. 

Célunk, hogy tevékenységi körünk elismert és megbecsült szakemberei legyünk, ezzel is segítve, hogy a CONSULTech számára egy olyan image-t építsünk ki, amely egyedi és hírnevet hordoz magában.